Autoværksted

 
 
 
 

BN Autoteknik – Din Bilpartner Frederikssund. Autoværksted.

Værkstedet er beliggende i Frederikssund syd, tæt på frederikssundsvejen og indeholder 4 lifte, et rullefelt og moderne udstyr til de fleste reparationer og services.

Med en timepris på 562,50.- inkl. moms (450.- ekskl. moms) er vi særdeles konkurrence dygtige på prisen, uden at vi går på kompromis med vores service. Dette vidner vores google og facebook rating om, hvor vi har 5 ud af 5 stjerner. Vores kunder er glade for os, og mange af dem kommer igen.

Behold fabriksgarantien

Hos os beholder du fabriks garantien på din nye bil da vi altid servicerer og reparerer bilerne efter fabrikanternes forskrifter og anvender reservedele af original kvalitet. Det kræver at du opbevarer de udspecificerede fakturaer du modtager efter endt besøg hos os.

3 års garanti på nye reservedele

Hos Din Bilpartner bruger vi reservedele, der tilsvarer kvaliteten af din bils originale reservedele. 
Vi giver dig oven i købet 3 års garanti på dem.

Du får altså 3 år med ekstra tryghed, når din bil serviceres eller repareres hos BN Autoteknik – Din Bilpartner Frederikssund.

Lånebil for kun 150 kr. om dagen.

Når du skal have lavet din bil hos os, kan du låne en bil så du ikke behøver at undvære et køretøj.

Services

Som autoværksted tilbyder vi en lang række services for bilejere. Vores kunder kommer især fra Frederikssund og omegn, men vi tager selvfølgelig imod kunder fra hele Danmark.