Autoværksted

 
 
 
 

BN Autoteknik er pr. 1/4-2019 blevet en del af Autokæden Din Bilpartner. Dette betyder at du nu som kunde har fået adgang til online booking via hjemmesiden, samt at der kommer rabat- og tilbuds kampagner og andet spændende.

Værkstedet er beliggende i Frederikssund syd, tæt på frederikssundsvejen og indeholder 4 lifte, et rullefelt og moderne udstyr til de fleste reparationer og services.

Med en timepris på 562,50.- inkl. moms (450 ekskl. moms) er vi særdeles konkurrence dygtige på prisen, uden at vi går på kompromis med vores service. Dette vidner vores google og facebook rating om, hvor vi har 5 ud af 5 stjerner. Vores kunder er glade for os, og mange af dem kommer igen.

Behold fabriksgarantien

Hos os beholder du fabriks garantien på din nye bil da vi altid servicerer og reparerer bilerne efter fabrikanternes forskrifter og anvender reservedele af original kvalitet. Det kræver at du opbevarer de udspecificerede fakturaer du modtager efter endt besøg hos os.

Lånebil for kun 150 kr. om dagen

Når du skal have lavet din bil hos os, kan du låne en bil så du ikke behøver at undvære et køretøj.

Vi tilbyder

Som autoværksted tilbyder vi en lang række services for bilejere. Vores kunder kommer især fra Frederikssund, hvor vores værksted hører til, men vi tager selvfølgelig imod kunder fra hele Danmark.

Vi tilbyder bl.a.: