Aircondition service - BN Autoteknik

Aircondition service

Automatic air conditioner

Aircondition service Luksus 1.299 kr.

Din Bilpartner giver dit aircondition- & klimaanlæg en grundig rensning og desinficering, mens pollenfilter udskiftes, og klimakompressorolie, kølemiddel og sporemiddel påfyldes, så bilen – og hele familien – får et frisk pust.

Tilbuddet er kun gældende for funktionsdygtige klima- og airconditionanlæg. Gælder ikke kølemiddel.R1234YF

Aircondition service Basis 695.- kr.

Serviceeftersyn på aircondition- eller klimaanlæg, inkl. kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel.

Tilbuddet er kun gældende for funktionsdygtige klima- og airconditionanlæg. Gælder ikke kølemiddel.R1234YF

Aircondition kræver et serviceeftersyn

Forskellen mellem et klima- og et airconditionanlæg findes typisk i antallet af sensorer og hvordan, anlægget styres. Et klimaanlæg er oftest styret af forskellige følere og sensorer rundt omkring i kabinen. Du fortæller anlægget, hvilken temperatur du ønsker, og anlægget vil herefter sørge for at holde denne temperatur. Et airconditionanlæg har oftest kun en tænd- og sluk-knap, og det har ikke følere og sensorer tilknyttede.

Et airconditionanlæg vil tabe kølemidlet i løbet af året, og når mængden af kølemiddel bliver for lav, mister det køleeffekten. Dette er grunden til, at det er vigtigt at få foretaget et serviceeftersyn af airconditionanlægget hvert år. 

Derfor er det vigtigt med Aiconditionservice

Først og fremmest er det naturligvis vigtigt med airconditionservice for din egen og dine medpassagernes skyld, idet I selv kan justere temperaturen til et behageligt niveau, der gør køreturene behagelige, særligt i de varme sommermåneder. Men det er også en god idé jævnligt at bestille tid til airconditionservice, så du undgår dyre reparationer på bilen. Hvis mængden af kølemiddel bliver for lav, vil anlægget begynde at slide på olien, der sørger for at smøre de mindre O-ringe, som holder systemet tæt. Og når olien slides, vil anlægget også blive slidt – og det kan i sidste ende betyde dyre reparationer på bilen.

Frisk luft i bilen holder dig vågen og opmærksom på køreturen, og gør samtidig en lang tur i bilen mere behagelig.

Et sundt indeklima i bilen giver også mere overskud til at holde den gode stemning oppe på turen sammen med familien.

Scroll til toppen

Kontakt os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.